FOTO „Urmează-mă“ - partea a doua. Tânăra care continuă să-şi ghideze iubitul peste tot în lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a făcut înconjurul globului îndrumat de prietena sa, fotograful Murad Osman dezvăluie o altă serie de imagini impresionante, ca o continuare a proiectului lansat la sfârşitul lui martie.

Lui Murad Osmann şi iubitei sale le place să călătorească. Ceea ce-i deosebeşte însă de restul turiştilor din toată lumea este modul inedit în care cei doi au ales să-şi documenteze călătoriile din jurul lumii.

De la instantaneele din faţa atracţiilor turistice până la captarea unor peisaje, cu tot cu degetul fotografului, oamenii au diverse metode prin care arhivează amintirile lor din timpul călătoriilor. Spre deosebire de tradiţionalele instantanee, Osmann a ales să-şi pozeze prietena, în ipostaza unei călăuze romantice, care-l poartă în cele mai impresionante locuri de pe Pământ. Aşa s-a născut „Follow me“ (Urmează-mă – n.r.), un proiect foto cu şi despre iubita sa, pe nume Natalia Zakharova, care-l îndeamnă să-i fie alături oriunde în lume.

Încurajat de aplauzele virtuale primite, atunci când a făcut public proiectul pe Instagram, Murad Osmann s-a gândit să posteze încă o serie de fotografii impresionante, păstrând formula iniţială: cu iubita de mână, în cele mai desebite locuri. Aşa s-au născut instantaneele din Madrid, New York şi Istanbul.

„De Revelion, ne gândim să mergem fie în Brazilia, fie în India“, a declarat Murad jurnaliştilor de la „Business Insider“, precinzând că are de gând să-şi continue proiectul. Mai jos sunt câteva poze de pe pagina de Instagram a fotografului rus.

Madrid

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite