FOTO „Bărbatul mizerabil” sau cum arată el când te aşteaptă să-ţi termini cumpărăturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un utilizator Instagram a postat o serie de fotografii care arată cum îşi omoară timpul bărbaţii aflaţi la cumpărături, în compania doamnelor.

„Miserable Man“ (Bărbatul mizerabil/ nefericit), aşa cum a fost numit portofoliul de imagini postat pe Instagram, dezvăluie ce fac bărbaţii, când partenerele lor insistă să mai intre într-un magazin. Plictisiţi şi epuizaţi, soţii şi iubiţii butonează de zor telefonul sau aţipesc pe raioanele de cumpărături, înconjuraţi, desigur, de plasele pline cu haine şi accesorii.

Profund enervaţi, unii recurg şi la gesturi mai dramatice. Spre exemplu, un bărbat s-a sinucis într-un mall din China, sărind de la etaj, după ce prietena lui a insistat să mai intre într-un magazin de pantofi. După cinci ore de shopping, Tao Hsiao, de 38 de ani, şi-a rugat nevasta să plece acasă, însă aceasta l-a refuzat cu încăpăţânare, relatează „Daily Mail“.

După spusele martorilor, asiaticul i-a explicat soţiei că a cumpărat mai multe perechi de pantofi decât poate purta ea într-o viaţă întreagă. Jignită, tânăra i-a reproşat că îi strică Sărbătorile şi a dat să intre în buticul cu reduceri. La finalul disputei, bărbatul a aşezat plasele şi a sărit de la etajul şapte al mall-ului. Impactul a fost atât de puternic încât Tao n-a mai supravieţuit.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite