FOTO Reginele şoldurilor, în Cartea Recordurilor: femeile cu cele mai late şolduri din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mikel (stânga) şi Marlena conduc clasamentul femeilor cu cele mai mari şolduri din lume FOTO: metro.co.uk
Mikel (stânga) şi Marlena conduc clasamentul femeilor cu cele mai mari şolduri din lume FOTO: metro.co.uk

Femeile cu cele mai mari şolduri din lume, unele cu o circumferinţă de peste doi metri, sunt mândre de formele lor şi nu se sfiesc să pozeze sexy. Ele spun că îşi iubesc corpul şi nu au de gând să urmeze vreo dietă pentru a ajunge la o siluetă normală.

Celebrele şolduri ale lui Kim Kardashian şi Jennifer Lopez sunt departe de a stabili un record pentru mărime. În topul femeilor cu cea mai mare circumferinţă a şoldurilor de pe mapamond se află Mikel Ruffinelli (42 de ani), Denise Souder (56 de ani), Claudia Floraunce (40 de ani) şi Marlena Plummer (35 de ani).

Prima dintre ele, Mikel, deţine recordul mondial pentru cele mai mari şolduri, cu o circumferinţă de 243,8 centimetri, adică mai late decât înălţimea unui om. „Îmi iubesc silueta, îmi plac şoldurile mele (...), iubesc să fiu unică!“, declară încântată Mikel. Ea spune că soţul îi adoră trupul şi nu are de gând să ţină vreodată diete.

femei solduri mari

Mikel Ruffinelli, 243,8 centimetri FOTO: metro.co.uk

Cu cei 210 centimetri ai săi, Marlena este următoatea în clasamentul femeilor cu cele mai mari şolduri din lume. Ea nu şi-a găsit încă sufletul-pereche, dar crede cu tărie că există acolo cineva care o va iubi aşa cum este. Marlena a povestit pentru Metro.co.uk că a avut şolduri mari încă din copilărie. „Nu am un apetit mare şi este un mister cum am ajuns să am şolduri atât de mari, dar le iubesc, îmi iubesc formele şi mă iubesc pe mine”, spune femeia din New York.

femei solduri mari

Marlena Plummer, 210 centimetri FOTO: metro.co.uk

Pe podium se află şi Denise, cu ale sale şolduri de „numai“ 188 de centimetri. Bunicuţa din Las Vegas îşi etalează formele pe internet, oferind spectacole erotice, uneori chiar şi cu fiica ei de 23 de ani.

image

Denise Souder, 188 de centimetri FOTO: metro.co.uk

La coada clasamentul se află actriţa aspirantă Claudia, cu o circumferinţă a şoldurilor de 162 de centimetri.

femei solduri mari

Claudia Floraunce, 162 de centimetri FOTO: metro.co.uk

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite