Dieta modelelor Victoria’s Secret a fost dezvăluită de trainerul agenţiei: ce beau fetele înainte de micul dejun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul din trainerii agenţiei Victoria’s Secret a dezvălui planul alimentar al modelelor. Conform acestuia, unul din alimentele des întâlnite în dietele recomandate de nutriţionişti este exclus din mesele recomandate fetelor.

Stephen Pasterino, unul din trainerii agenţiei Victoria’s Secret a vorbit depre planul alimentar pe care îl recomandă modelelor înainte de prezentări. „Eliminarea oricăror alimente care produc inflamaţie în corp este esenţială. Cel mai important este să scădem consumul de sare, ouă (deşi este unul din alimentele recomandate de nutriţionişti în diete) şi alimente ambalate. De asemenea, eliminăm legumele greu de digerat, cum ar kale, broccoli şi conopidă, fructele cu un conţinut ridicat de zahăr, cum ar fi banane şi untul de alone“, spune trainerul, scrie byrdie.co.uk.

Trainerul recomandă consumul de legume verzi (spanacul şi sparanghelul), grăsimi sănătoase (avocado şi ulei de măsline extra virgin), carbohidraţi complexi (quinoa şi cartofi dulci),   fibre din surse precum seminţele de in şi proteine (peşte şi carne slabă).

„Mulţi oameni cred că modelele nu prea mănâncă, dar este complet greşit. Dacă nu te hrăneşti suficient, nu ai cum să-ţi menţii musculatura, iar modelele cu care lucrez necesită energie şi substanţe nutritive (inclusiv carbohidraţi).

Pasterino nu recomandă gustările

 „Îmi place să mă concentrez pe trei mese principale şi un desert ocazional pe parcursul săptămânii“, explică trainerul. În schimb, recomandă un mic dejun uşor, urmat de un prânz şi o cină normală, pentru a susţine sistemul imunitar şi a echilibra tractul digestiv. „Timpul dintre mese poate fi de trei până la şase ore şi vă recomand să aveţi ultima masă a zilei cu cel puţin trei ore înainte de culcare“ .

Planul alimentar al modelelor înainte de prezentări:

În fiecare dimineaţă: o lingură oţet de cidru de mere.

Micul dejun (luni şi vineri): jumătate de avocado (care este plin de grăsimi sănătoase) asociat cu jumatate de grapefruit pudrat cu puţină scorţişoară.

Micul dejun (marţi, miercuri şi joi): un castron de quinoa cu fructe de pădure sau un smoothie din legume verzi şi o bucată din fructul preferat.  

Pranzul zilnic: o salată verde cu o sursă de proteină slabă.

Cină: o altă proteină slabă, o ceaşcă de carbohidraţi sănătoşi (cum ar fi quinoa sau cartofi dulci) şi o parte de legume preparate la aburi.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite