Zece ani de Raftul Denisei, sărbătoriţi azi la Librăria Humanitas de la Cişmigiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de carte sunt aşteptati sâmbătă, 11 iunie, de la ora 17.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta, nr. 38) la aniversarea colecţiei cu cele mai frumoase ficţiuni ale lumii, alături de Denisa Comănescu şi invitaţii săi.

In luna mai 2006 a luat nastere „Raftul Denisei“, prima si singura colectie de literatura personalizata din Romania, coordonata de Denisa Comănescu. „Sper sa se impuna prin frumusetea ei, prin originalitate si printr-o imensa placere a lecturii. Sper sa fie bransata la marile titluri ale zilei, sa fie dinamica si accesibila, intr-un cuvant, cool. Voi aseza aici numai cartile pe care le iubesc“, a marturisit atunci Denisa Comănescu.

Printr-un portofoliu bogat, dedicat literaturii universale, cu precadere actuala, cu peste 350 de titluri aparute in decursul a 10 ani, „Raftul Denisei“ a confirmat din plin promisiunile editoarei, impunandu-se ca una dintre cele mai importante colectii de pe piata de carte din Romania.

În cadrul aniversării va fi lansat romanul câştigător al Premiului Pulitzer 2015 şi Bestseller Bookfest 2016, "Toată lumina pe care nu o putem vedea" de Anthony Doerr, traducere Iulia Gorzo. Prezintă: Ioana Bâldea Constantinescu şi Andreea Răsuceanu.

„O meditatie despre soarta, liberul-arbitru si felul in care, in vreme de razboi, micile alegeri pot avea consecinte majore.“ (New Yorker)

„O poveste superb spusa, minunat scrisa. Fiecare element al ei reveleaza o informatie care incarca naratiunea cu semnificatie, pana ce, la final, cutia magica a romanului se deschide dand la iveala comoara ascunsa inauntru.“ (Washington Post)

Accesul la eveniment se va face în limita locurilor disponibile, printr-o rezervare prealabilă.

Colecţia "Raftul Denisei" - primii 10 ani, peste 350 de titluri, peste un milion cinci sute de mii de cărţi.

Denisa Comănescu
CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite