Despre oameni şi măşti, cu scriitoarea Camelia Cavadia, la Adevărul Live

0
0

Camelia Cavadia se află în faţa lansării celui de-al doilea roman, după ce "Vina", debutul său în literatură s-a bucurat de un real succes în rândul cititorilor, primind cronici apreciative. De data aceasta, "Măştile fricii" este o carte despre modul în care traumele din copilărie ajung să ne domine şi să ne sufoce maturitatea.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

S-a născut pe 10 mai 1969, la Bucureşti. Este licenţiată în filosofie şi jurnalism. Camelia Cavadia a lucrat în Pro TV din 1995 până în 2014, iar de doi ani, la Antena 1. A participat la promovarea tuturor producţiilor, campaniilor şi vedetelor Pro TV, încă de la lansarea postului.

"De când mă ştiu am vrut să devin scriitoare. PR de meserie, am scris poveştile altora, dar mi-am dat seama că am înăuntrul meu propriile poveşti care mă aşteaptă să le dau viaţă. Tot ceea ce am făcut până acum a roit în jurul cuvintelor. Prin prisma meseriei mele, am scris sute de comunicate, am luat zeci de interviuri, m-am trezit cu zeci de fraze construite-n cap şi am adormit cu altele bîzâindu-mi în ureche. Am hotărât că e timpul să-mi urmez visul şi să devin ceea ce m-am simtit mereu: scriitoare. Aşa s-a născut cartea „Vina”, publicată la editura Trei".

"Măştile fricii" este o carte despre modul în care traumele din copilărie ajung să ne domine şi să ne sufoce maturitatea. O poveste care probabul reprezintă realitatea multor familii: amprenta lăsată asupra viitorului unui copil de un părinte autoritar, violent şi incapabil să îşi depăşească neputinţele. Volumul va fi lansat pe 11 iunie, la Atelier - Florăria Iris, de la ora 12.00.


Scriitoarea Camelia Cavadia va fi prezentă în studioul Adevărul Live, de la ora 14.00.

Cultură


Ultimele știri
Cele mai citite