VIDEO Mirela Zeţa, la Festivalul de Teatru "Interferenţe": "E important să vezi ce se face în afară, să vezi unde te situezi ca actor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Mirela Zeţa se află printre împătimiţii de teatru care au ajuns la Cluj Napoca, unde se desfăşoară a cincea ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru "Interferenţe", care adună în oraşul de pe Someşul Mic, din doi în doi ani, cele mai importante nume ale teatrului românesc şi european.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Festivalul Internaţional de Teatru Interferenţe organizat de Teatrul Maghiar de Stat Cluj, în perioada 24 noiembrie – 4 decembrie 2016, a adus weekendul care tocmai a trecut nume importante ale teatrului, iar ziua de luni se anunţă, de asemenea, plină de evenimente.

Cea de-a V-a ediţie a festivalului găzduieşte la Cluj 20 de companii din 14 ţări, publicul având ocazia de a vedea spectacole ale unor importante companii din lume, alături de producţii experimentale şi de oameni de teatru de marcă.

Astfel, în perioada 24 noiembrie - 4 decembrie vor putea vedea spectacole semnate de artişti precum: Tomaž Pandur (cu spectacolul hommage, care va deschide festivalul), Armin Petras, Andriy Zholdak, Declan Donnellan, Michal Dočekal, Gábor Tompa, Helmut Stürmer, Jaram Lee, Andrei Şerban, Yuri Kordonsky, Viktor Bodó, Szabolcs Hajdu şi Jarosław Fret.

Actriţa Mirela Zeţa, prezentă la Cluj de această dată în calitate de împătimită a teatrului, a făcut recomandări, dar a vorbi, în transmisiune directă de la Casa TIFF, despre felul în care se raportează la mişcarea teatrală din România,.

Cultură


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri