Înainte de Berlinale, actriţa Cosmina Stratan aduce "Shelley" la Adevărul Live, de la ora 14.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă a avut un debut fulminant în lungmetraj, în 2012, atunci când a surprins plăcut în filmul "După dealuri", actriţa Cosmina Stratan nu a fost solicitată în producţiile româneşti, cu excepţia apariţiei în serialul "Rămâi cu mine", o producţie HBO România. Însă 2016 o aduce din nou în lumina reflectoarelor, cu un rol principal în filmul "Shelley", care va participa la Berlinale, la secţiunea Panorama (11-21 februarie).

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Drama psihologică-horror "Shelley" reprezintă debutul în lungmetraj al regizorului Ali Abbasi şi va avea premiera mondială în programul Panorama al Festivalului de Film de la Berlin (11 - 21 februarie 2016). În rolurile principale sunt actriţele Cosmina Stratan şi Ellen Dorrit Petersen, cunoscută pentru rolul din filmul "Blind" (2014).

Louise şi Kasper formează un cuplu şi trăiesc într-un sat izolat, într-o pădure, departe de viaţa modernă, tehnologie şi electricitate. Cel mai mare vis al lui Louise (Ellen Dorrit Petersen) este să devină mamă, dar din păcate nu poate avea copii. În cele din urmă decide să-i propună Elenei (Cosmina Stratan), menajera lor româncă, să fie mama surogat în schimbul unei considerabile sume de bani.

Elena acceptă, dar noua viaţă pe care o va aduce pe lume se dezvoltă prea repede, afectându-i pe toţi cei din jur cu o forţă diabolică. În jurul naşterii inevitabile, paranoia şi oroarea capătă dimensiuni uriaşe.

Din distribuţia filmului mai fac parte actorii Bjorn Andresen (Death in Venice) şi Peter Christoffersen (The Absent One, distribuit în 2015 în  România de Independenţa Film).

Selecţia Panorama include 51 de filme din 33 de ţări, printre care Algeria, Africa de Sud, Brazilia, Coreea, Chile, Danemarca sau China.

Cosmina Stratan a primit în 2012 Premiul pentru cea mai bună interpretare feminină la Cannes pentru rolul din "După dealuri", regizat de Cristian Mungiu, iar în 2014 a fost una dintre cele 10 tinere talente, actori europeni selectaţi în programul internaţional Shooting Stars al festivalului Internaţional de film de la Berlin.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite