Festivalul Anim'est revine cu forţe proaspete la început de octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştiul se pregăteşte pentru cea de a 11-a ediţie a Festivalul Internaţional de Film de Animaţie Anim'est ce va avea loc între 7 şi 16 octombrie. Proiecţiile se vor desfăşura în opt spaţii bucureştene: Cinema Pro, Cinema Elvira Popescu, Deschis Gastrobar, Cinemateca Eforie, Institutul Cervantes, Centrul CINETic, Club Fabrica şi Club Control.

A 11-a ediţie a Festivalului Anim’est pregăteşte, toamna aceasta, două nopţi tematice care vor convinge încă o dată publicul că filmele de animaţie te pot ţine nemişcat în scaun, privind ecranul.  Un abonament costă 150 de lei şi asigură intrarea la toate evenimentele.

Pe 8 octombrie va avea loc Creepy Animation Night . Evenimentul a pregătit o nouă serie de proiecţii înfricoşătoare, în timp ce la Trippy Animation Night, prezintă şi ea, pe 14 octombrie, noi scurtmetraje de animaţie neconvenţionale, un show memorabil de sex, drugs & rock’n’roll interzis minorilor.

Unul dintre cele mai îndrăgite evenimente din agenda Anim’est, Creepy Animation Night va avea loc în primul weekend al festivalului, la Cinema Pro, sâmbătă, de la ora 23.00.

Cu fiecare ediţie, noaptea animaţiilor bizare a adus tot mai mult public bucureştean în cinematografe, câştigând reputaţia unui eveniment unic în peisajul autohton.

Publicul amator de senzaţii tari va avea parte de trei calupuri de scurtmetraje de animaţie horror/ dark/ gore, presărate, de data aceasta, cu o doză inedită de creepy erotic, şi întrerupte de două musical-act-uri. Vor fi 25 de scurtmetraje atent selecţionate din toate colţurile lumii, o porţie de entertainment pe gustul celor mai împătimiţi amatori de poveşti malefice şi ciudate.

Cinefilii sunt invitaţi vineri, în al doilea weekend al festivalului, de la 22.00, la Deschis Gastrobar, care va găzdui a cincea ediţie de animaţii out-of-the-box, botezată Trippy Animation Night Vol. 3. Timp de 24 de ore, şapte zile pe săptămână, misiunea lui Michael Helmerhorst, tradiţionalul curator este de a fi gazdă a evenimentului.

Biletele pot fi rezervate pe eventbook.ro. Un abonament costă 150 de lei şi asigură accesul la toate proiecţiile şi evenimentele din cadrul festivalului.

Biletele la Creepy Animation Night şi la Trippy Animation Night vor putea fi achiziţonate online, pe www.eventbook.ro. Biletele la Creepy Animation, în valoare de 30 de lei, vor putea fi achiziţionate şi din cinema, în seara evenimentului.

Biletele la Trippy Animation Night vor putea fi achiziţionate şi la intrare, în seara evenimentului, şi vor costa 20 de lei. Accesul minorilor este interzis la ambele proiecţii.

Un bilet costă 10 lei. La cinci bilete achiziţionate, unul este gratuit. Promoţia este valabilă online (discountul se aplică automat la coşul de cumpărături, după introducerea a 5 bilete în coş) şi la casele de bilete. Promoţia nu include biletele la Minimest, Creepy Animation Night, Trippy Animation Night, Animusic Night.

Un bilet Minimest costă 5 lei şi unul la Animusic Night - 15 lei.

La CinemaPRO, Cinema Elvira Popescu şi Cinema Eforie, de luni pâna vineri, accesul este liber la toate proiecţiile până la ora 16.30, inclusiv, pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari, pe baza talonului sau a carnetului de elev/ student vizat la zi.

image
Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite