După cinci ani de pauză, „Pinocchio” se reîntoarce pe scena Teatrului de Păpuşi „Gulliver”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul, o adaptare de Daniel Stanciu dupa Carlo Collodi, va avea loc duminică, 2 octombrie 2016, la ora 10:30. Aventurile lui Pinocchio au atras întotdeauna copiii din întreaga lume.

Există uneori întâlniri artistice faste care duc la apariţia unor spectacole de referinţă. La Galaţi, s-au reunit Carlo Collodi, Daniel Stanciu, Daniela Drăgulescu, Dan Bălan şi trupa Teatrului „Gulliver”, care l-au adus pe celebrul Pinocchio la o întâlnire sărbătorească cu cei mici.

Spectacolul „Pinocchio” a fost acum reintrodus în repertoriul Teatrului Gulliver după o pauză de cinci ani. Fiind o poveste atât de îndrăgită de părinţi şi copii de toate vârstele, „Pinocchio” va putea fi revăzut, începând cu această duminică, pe scena de la „Gulliver”.

Din distribuţie fac parte actorii Adina Ariton, Marian Sterian, Elena Marin, Eduard Şişu, Gina Geru, Ionuţ Negrişanu şi Aurelian Iorga.

În anul 2001, spectacolul a obţinut marele premiu în cadrul Festivalului Internaţional de Animaţie „Gulliver", iar un an mai târziu a primit marele premiu „Puck” la Festivalul ANIMAFEST Cluj.

Preţul unui biletel pentru copii este de 10 lei, iar adulţii vor plăti 12 lei. 

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri