Felicia Filip, într-un spectacol de teatru. "În plină glorie!" va avea joi premiera la Teatrul de Comedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Felicia Filip, în repetiţii la Teatrul de Comedie   FOTO: David Muntean
Felicia Filip, în repetiţii la Teatrul de Comedie   FOTO: David Muntean

Spectacolul "În plină glorie", în regia si coregrafia lui Răzvan Mazilu, va fi prezentat în premieră la Teatrul de Comedie din Capitală pe 2 aprilie, anunţă Teatrul de Comedie. "În plină glorie" este o comedie care îmbină umorul cu muzica live şi coregrafia. Un reportaj de la repetiţiile spectacolului şi un interviu cu Răzvan Mazilu vor fi publicate în "Weekend Adevărul".

Scenografia spectacolului "In plină glorie!", regizat de Răzvan  este semnată de Iuliana Vîlsanm iar din distribuţie fac parte, printre alţii, Gabriela Popescu, George Mihăiţă, Mihai Bisericanu, Andreea Samson şi Dragoş Huluba. De asemenea, spectacolul beneficiază de participarea sopranei Felicia Filip, în rolul doamnei Johnson.

gabriela popescu

"În plină glorie" spune povestea lui Florence Foster Jenkins, un personaj real care a trăit în perioada interbelică şi a devenit celebru datorită... lipsei de talent. Nefiind descurajată de criticile permanente la adresa ei, Florence a continuat să cânte, ajungând în cele din urmă să concerteze la grandioasa sală Carnegie Hall din New York.

Piesa lui Peter Quilter, montată pentru prima oară în România, urmăreşte întâmplările pline de umor ale acestei extravagante soprane, alături de iubitul ei St. Clair şi de pianistul Cosmé McMoon. Atât St. Clair cât şi Cosmé McMoon au existat în realitate iar întâmplările din piesă sunt bazate pe fapte reale.
Pretul unui bilet este 50 lei.

În plină glorie!

de Peter Quilter

traducerea Dan Mihu

Florence Foster Jenkins   Gabriela Popescu

St. Clair   George Mihăiţă

Mrs. Johnson   Felicia Filip

Cosme McMoon   Mihai Bisericanu

Dorothy   Eugen Racoţi

Maria   Andreea Samson

Balerinele   Simona Stoicescu

 Meda Topîrceanu

regia şi coregrafia Răzvan Mazilu

image

scenografia Iuliana Vîlsan

asistent regie Monica Similea

video Tudor Parhon

   
CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite