EXCLUSIV Actorul român Vlad Ivanov filmează cu Jim Carrey şi Charlotte Gainsbourg în Polonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Ivanov a fost distribuit într-un rol negativ în filmul "True Crimes", unde joacă şi Jim Carrey
Vlad Ivanov a fost distribuit într-un rol negativ în filmul "True Crimes", unde joacă şi Jim Carrey

Actorul român Vlad Ivanov a plecat în urmă cu două zile spre Cracovia, Polonia, acolo unde urmează să joace în filmul "True Crimes", în regia grecului Alexandros Avranas. Coproducţia americano-poloneză îi are în distribuţie, printre alţii, pe Jim Carrey şi Charlotte Gainsbourg.

Chiar dacă nu a putut să dezvăluie amănunte legate de filmare, actorul Vlad Ivanov (46 de ani) a declarat la plecare că va avea un rol negativ şi că filmul va fi lansat în cursul anului următor.

Povestea filmului "True Crimes" a pornit de la articolul publicat de David Grann în New Yorker, în 2008, şi spune povestea unei crime petrecute în anul 2000 şi rămasă nerezolvată mai multă vreme. Un pont primit de anchetatori câţiva ani mai târziu a dus la redeschiderea anchetei şi la condamnarea criminalului, în 2007.

Scenariul este scris de Jeremy Brock, cunoscut pentru "The Last King of Scotland". Regia îi aparţine grecului Alexandros Avranas, care a luat Leul de Argint la Veneţia, în 2013, pentru filmul "Miss Violence".

Pe lângă binecunoscutul Jim Carrey, a cărui înfăţişare pentru acest rol deja a surprins fanii din întreaga lume, în "True Crimes" mai apar câţiva actori polonezi, dar şi Charlotte Gainsbourg ("Nymphomaniac") şi actorul maghiar Marton Csokas ("Lord of the Rings", "Noah", "The Amazing Spider-Man 2", "Sin City: A Dame to Kill For").

În primele fotografii de pe platoul de filmare, Jim Carrey (53 de ani) apare cu o imagine mai puţin obişnuită: tuns foarte scurt şi cu o barbă încărunţită.

true crimes
CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite