„Cursa de șoareci” aniversează la Teatrul Național din București reprezentația cu numărul 100

0
Publicat:

Pusă în scenă la Teatrul Național „I.L.Caragiale” în decembrie 2017, în regia cu nerv a lui Erwin Șimșensohn, cu o distribuție dublă, piesa Agathei Christie, „Cursa de șoareci” a ajuns la reprezentația cu numărul 100, care va fi sărbătorită în seara zilei de 14 februarie 2023, pe scena mare.

Cursa de șoareci - TNB - a 100-a reprezentație
„Cursa de șoareci” are o montare captivantă și o distribuție de excepție

Spectatorii care vor fi prezenți în Sala „Ion Caramitru” a TNB la această reprezentație aniversară vor asista la o experiență inedită, având ocazia de a-i vedea pe scenă, de-a lungul celor două părți ale spectacolului, pe toți actorii, care vor interpreta, pe rând, partiturile personajelor.

Capodoperă a genului polițist, „Cursa de șoareci” a avut premiera la Londra, în 1952, şi de atunci se joacă neîntrerupt cu mare succes, fiind considerat cel mai longeviv spectacol din istoria teatrului.

Pe scena Naţionalului bucureştean, spectatorii care au umplut sălile la refuz s-au putut bucura de o montare captivantă, cu o distribuție de excepție, replici istețe, umor britanic rafinat și o intrigă palpitantă, al cărei deznodământ pare să se rescrie în mintea fiecăruia dintre noi, pe măsură ce apar noi indicii. Fiecare personaj devine suspect, iar fiecare răsturnare de situație – o lovitură de teatru.

În speranța că spectatorii care au văzut deja „Cursa de șoareci” nu vor divulga numele criminalului, suntem convinși că irezistibilul thriller clasic de la TNB va captiva mult timp de acum înainte publicul român.

Următoarea reprezentaţie este programată pentru data de 11 martie, ora 19.00.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite