Cinci motive ca să te apuci de salsa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ritmurile de salsa se remarcă prin senzualitate, flexibilitate, energie şi exprimare personală, fiind potrivite, mai ales, pentru zilele de vară în care cauţi evadarea din cotidian şi vrei să începi o experienţă nouă.

Participarea la un curs de salsa sau ieşirea într-un club latino te pot face să te simţi sexy şi să slăbeşti, chiar dacă aceste două beneficii nu trebuie să fie urmărite numai atunci când vine vorba de salsa.

Site-ul 3fatchicks.com îţi oferă cinci motive care te pot convinge că salsa este o soluţie pentru petrecerea timpului liber, slăbit şi o atitudine sexy.

1. Denotă pasiunea

Salsa este unul din stilurile de dans cele mai pasionale. Modul în care te mişti te face să te simţi puternică şi atrăgătoare. Pe măsură ce îţi dezvolţi lady styling-ul, vei fi din ce în mai graţioasă.

2. Salsa te motivează să faci mişcare

Exerciţiile fizice pe ritm de muzică te binedispun. Orice activitate motivaţională care îţi stimulează organismul şi pune în mişcare aproape toţi muşchii corpului este benefică pentru sănătatea ta, slăbit şi atitudine.

3. Îţi creşte stima de sine  

Un alt avantaj al cursurilor de salsa este faptul că stimulează stima de sine. Urmărind modul în care îţi îmbunătăţeşti stilul de dans, vei deveni din ce în ce mai încrezător în capacitatea ta de a accepta noi provocări. Stima de sine te poate face mai prietenos şi mai atrăgător pentru alţii, lucru care te motivează.

4. Arzi surplusurile de grăsime şi caloriile

Un curs de salsa este o modalitate excelentă de a arde surplusurile de grăsime şi caloriile. Deoarece dansul salsa cere multă mişcare, în mod normal pierzi zece calorii pe minut. Astfel, un curs de oră te ajută să arzi aproape 600 de calorii. Când nu ai cursuri, poţi exersa acasă împreună cu partenerul tău.

5. Încurajează ţinutele sexy

Pentru că nu există un echipament standard, în afara pantofilor de dans, poţi profita şi să te îmbraci în ţinute care să te avantajeze. Ţinutele pentru salsa sunt, de obicei, pline de culoare, distractive şi lejere. Poartă o astfel de ţinută şi te vei simţi în largul tău.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite