Cel mai gras om din lume se teme pentru viaţa lui: o dietă îl poate ajuta să se ridice din pat după şase ani

0
0
Juan Pedro, cel mai gras om din lume, vrea să aibă o viaţă normală FOTO mirror.co.uk
Juan Pedro, cel mai gras om din lume, vrea să aibă o viaţă normală FOTO mirror.co.uk

Cel mai gras om de pe Pământ este supus unui nou tratament bazat pe adoptarea unei noi diete şi unei intervenţii chirurgicale. Acesta speră să se ridice din pat, după ce a stat imobilizat timp de şase ani.

Juan Pedro, cel mai gras om din lume, se pregăteşte pentru un nou tratament care să-i permită să meargă din nou. Mexicanul în vârstă de 32 de ani cântăreşte 500 de kilograme, luptându-se cu obezitatea încă din copilărie. La vârsta de şase ani cântărea 60 de kilograme, la 17 ani ajungând la 230 de kilograme, după ce a suferit o leziune care l-a ţinut imobilizat la pat un an şi jumătate, scrie mirror.co.uk.

Juan Pedro locuieşte într-un mic stat Mexican, acesta fiind adus pe 15 noiembrie la Guadalajara pentru tratament. Bărbatul, care suferă de obezitate extremă, a fost supus unei evaluări medicale pentru a vedea dacă există posibilitatea să se ridice din patul care îl ţine imobilizat timp de şase ani. Mama acestuia nu are încredere în intervenţia la care fiul său urmează să fie supus, însă ameninţările la adresa sănătăţii sale a determinat-o să accepte această nouă intervenţie.

Cel mai gras om din lume va urma timp de şase luni dieta recomandată de medici, iar apoi va fi supus unei proceduri chirurgicale. Plin de speranţă, bărbatul speră că va putea să desfăşoare activităţile de care se bucură un om cu o greutate normală.

cel mai gras pamantean

                                                            FOTO mirror.co.uk 

Mai multe - Stil de viață

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite