Vacanță de iad, la cinci stele în Bulgaria: „Lenjeriile erau putrezite, ne-au dat afară din hotel noaptea!“

0
Publicat:

O familie din București, care a rezervat un sejur de cinci stele la un complex all inclusive din Bulgaria, a fost evacuată în miez de noapte de managerul resortului, după ce românii au reclamat condițiile mizerabile.

Hotelul, prezentat pe site-ul de cazari. Sursa : booking.com
Hotelul, prezentat pe site-ul de cazari. Sursa : booking.com

Rezervarea a fost făcut pe site-ul booking.com la un așa-zis resort regal din stațiunea bulgărească Elenite. Încântați de pozele pitorești și promisiunile de cazare de lux, plus mese incluse și acces la plajă, turiștii au plătit 2.800 de lei pentru trei nopți de cazare și au plecat către resort. 

„Nimic din ceea ce se promite pe Booking nu este la față locului! Un dezastru total, hotelul este lăsat în paragină, jeg peste tot, Aqua parc-ul nu funcționează în totalitate, deși nu se menționează nicăieri, snack bar nu există, pe plajă nu există un bar de unde să îți iei apă, ca să ajungi la hotel mergi printre boscheți, iar acest hotel care se pretinde a fi un hotel de 5 stele, este de maxim 2!”, a scris revoltată turista care a trecut prin întâmplarea de coșmar, pe pagina de Facebook “Travel în Bulgaria”. 

Coltul camerei, plin de paianjeni si praf SURSA Facebook Travel in Bulgaria
Coltul camerei, plin de paianjeni si praf SURSA Facebook Travel in Bulgaria

Șirul problemelor nu s-au oprit însă aici. 

„Într-o cameră, unde era extrem de cald, am avut o problemă cu aerul condiționat. Ne-am plâns toată ziua, abia abia seara, la ora 19, ne-a băgat cineva în seamă. Răspunsul a fost că nu se poate face nimic, să dormim cu geamul deschis, că nu au altă cameră să ne dea. Am spus că nici noi nu suntem vinovați pentru neregulile hotelului și că nu e normal să stăm în asemenea condiții, iar managera ne-a zis nonșalant să dormim cu geamul deschis, în condițiile în care camera era la parter, fără să aibă măcar o plasă de țânțari”, povestește femeia. 

Lenjeriile de pe pat sunt putrezite SURSA Facebook Travel in Bulgaria
Lenjeriile de pe pat sunt putrezite SURSA Facebook Travel in Bulgaria

Însă adevăratele probleme au început când turiștii au refuzat să mai stea în aceste condiții și au cerut banii de cazare înapoi. 

„Managera a spus să vorbim cu Booking.com, că doar ei ne pot returna banii înapoi sau reloca la alt hotel, iar în timp ce încercam să rezolv problema telefonic cu Booking, managera a anulat rezervarea și practic ne-a dat afară din hotel! Este ora 01:28 și noi suntem pe drumuri spre București, pentru că Booking nu poate returna banii instant pentru ca noi să ne putem permite să mergem la alt hotel. Un singur cuvânt despre acest hotel și despre cine îl manageriază: execrabil!”, spune femeia care s-a trezit cu bagajele în stradă și vacanța ruinată. 

Femeia care a trecut prin această experiență cumplită a postat și fotografii cu lenjeriile vechi și găurite și colțurile pline de praf și păianjeni, din camerele de 5 stele. Reprezentanți site-ului de cazări au promis că familia de români va primi banii înapoi în maximum 14 zile, însă nimeni nu ii va putea despăgubi pentru umilință la care au fost supuși și pentru drumul pe care l-au bătut în zadar. 

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite