Un Boeing 787 Dreamliner a zburat peste 6 ore pentru a se întoarce pe aeroportul de unde a decolat

0
Publicat:

După un zbor de peste șase ore, peste 200 de pasageri s-au trezit că se aflau pe același aeroport de unde plecaseră. Incidentul neobișnuit a avut loc luni, 12 februarie, în timpul unui zbor transatlantic al companiei aeriene KLM, relatează Business Insider.

Peste 200 de pasageri au zburat 6 ore și jumătate spre niciunde. Foto: pixabay (Arhivă)
Peste 200 de pasageri au zburat 6 ore și jumătate spre niciunde. Foto: pixabay (Arhivă)

Aeronava Boeing 787 Dreamliner a companiei KLM, care transporta peste 200 de pasageri, decolase de pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam și avea ca destinație Los Angeles. După puțin timp de la decolare, însoțitorii de bord au constatat că opt din cele nouă toalete ale aeronavei s-au defectat.

Potrivit datelor furnizate de Flightradar24, piloții au luat în considerare varianta de a reveni la Amsterdam după aproape o oră de la decolare. Avionul s-a învârtit în cerc la nord de Marea Britanie înainte ca piloții să hotărască să continue cursa. 

Însă, după alte două ore, piloții au decis să se întoarcă din drum deasupra Groenlandei, astfel pasagerii au zburat 6 ore și jumătate spre niciunde. 

KL601 către Los Angeles s-a întors luni la Amsterdam, deoarece în timpul zborului s-a descoperit că toaletele nu nu mai erau funcționale. Această defecțiune a apărut după decolare", a transmis compania KLM. 

Pentru că problema a afectat mai multe toalete, s-a luat decizia de a reveni la Schiphol", a mai adăugat KLM. 

Compania aeriană a înlocuit aeronava, iar zborul spre Los Angeles a fost reluat nouă ore mai târziu decât era programat inițial. 

Problema sesizată la bordul Boeing 787 Dreamliner a fost remediată peste noapte, întrucât marți, 13 februarie, aeronava a zburat spre Houston, potrivit Flightradar24. 

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite