Incident neobișnuit cu artistul Al Bano într-un avion: „Zbor de 60 de ani și nu mi s-a întâmplat niciodată"

0
Publicat:

Legenda muzicii italiene a avut parte de un incident neobișnuit într-un avion care l-a dus la Zagreb. Artistul susține că i s-a refuzat accesul la toaletă, deși este operat de prostată și avea nevoie să meargă la baie.

Conform rotalianul.com, artistul a cerut să folosească toaleta înainte de a părăsi avionul, în Croația unde a mers să-și viziteze una dintre fiice.. „La aterizare am cerut să merg la toaletă, dar mi s-a interzis, un lucru inacceptabil”, a declarat Al Bano.

Al Bano, legenda muzicii italiene FOTO Profimedia
Al Bano, legenda muzicii italiene FOTO Profimedia

Acesta a explicat că se afla în avion la locul 1A, precizând că "am fost operat la prostată și tocmai în momentul aterizării aveam nevoie de toaletă și am cerut să o folosesc”.

Între timp, au fixat scara la ușa interioară pentru a putea să coborâm și coridorul era plin de oameni. Însoțitoarea de zbor mi-a răspuns că nu era posibil să merg la toaletă și mi-a ordonat să mă așez. Am ridicat vocea, pentru că era ceva absurd. Am cerut să vorbesc cu comandantul, dar nimic”, a mai spus artistul.

"M-a oprit poliția la ieșire"

Mai mult decât stât, în sprijinul său a venit „o doamnă croată, care vorbea italiană. A încercat să le explice nevoia mea, dar nu a fost nimic de făcut. Au lăsat pasagerii să coboare pe ușa din spate, dar nu mi-au permis nici măcar acolo să mă duc la toaletă. Ba mai mult, poate din cauza altercației pe care o avusesem cu însoțitoarea de zbor, m-a oprit poliția la ieșire: m-au dus într-un colț și mi-au verificat pașaportul. În final, mi s-a permis să-mi iau bagajul”.

Despre acest incident neobișnuit, artistul s-a arătat revoltat, precizând că nu i se pare normal să i se interzică accesul la toaletă.

Zbor de 60 de ani și nu mi s-a întâmplat niciodată un astfel de inconvenient. A merge la baie era un drept al meu, este inacceptabil să nu mi se permită. Un lucru de genul acesta se poate întâmpla și altor pasageri, este inacceptabil”, a spu artistul.

Unul dintre cele mai de succes cupluri

Al Bano Carrisi s-a născut la Cellino San Marco (Brindisi) din Puglia, la 20 mai 1943. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică în copilărie. Nu întâmplător a decis să renunțe la studiile de master și la vârsta de doar 16 ani să „emigreze” la Milano pentru a călca pe urmele lui Domenico Modugno, originar din San Pietro Vernotico, centru aflat la doar câțiva kilometri depărtare de Cellino.

În luna noiembrie a anului trecut, Al Bano și Romina Power au împărțit scena de la Sala Palatului și au făcut un adevărat spectacol la BT Arena Cluj-Napoca cucerind inimile miilor de nostalgici melomani, dar şi ale celor mai tineri admiratori. Al Bano și Romina Power au format unul dintre cele mai de succes și îndrăgite cupluri în anii ’70 – ’80. Ei sunt un simbol al muzicii italiene și au cunoscut succesul la nivel internațional prin piesele lor memorabile.

Al Bano și Romina au devenit celebri cu piesa „Felicita”, pe care au lansat-o în 1982. Doi ani mai târziu, au lansat un alt hit – „Ci sara”. În 1986, au semnat un contract cu casa de discuri WEA, în baza căruia au lansat un album intitulat „Sempre sempre”. Un an mai târziu, a fost lansat următorul lor album – „Liberta”. Piesa de titlu a ajuns atunci în fruntea topurilor muzicale.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite