Oferte de Paşte 2015: cât te costă să petreci sărbătorile pascale în ţară sau în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peisaj din zona Bran-Moeciu FOTO Adevărul
Peisaj din zona Bran-Moeciu FOTO Adevărul

Ofertele de Paşte 2015 sunt pentru orice buzunar şi pentru orice pretenţii. Cel mai ieftin Psşte în România îl puteţi petrece pe Valea Prahovei, iar cel mai scump pe litoral. Iar dacă vreţi sa ieşiţi din ţară, veţi avea surpriza să găsiţi oferte foarte bune pentru un Paşte prelungit în Italia sau Grecia.

Oferte de Paste pe Valea Prahovei

Oricare ar fi statiunea aleasa, de la Sinaia, Busteni, Predeal, Poaia Tapului, chiar si Valea Doftanei, preturile sunt intre 25 lei si 90 lei de persoana pe noapte. Oferta este valabila doar in conditiile in care stati cel putin trei nopti si sunteti mai multe persoane, de la 5-6 persoane la peste 10-15 persoane, in functie de conditiile expuse.

Astfel, la un pret mediu de 50 lei/persoana/noapte x trei nopti ar fi 150 lei de persoana. La acesti bani puteti gasi oferte cu mese incluse, demipensiune si masa festiva, dar tot cu conditia sa stati minimum trei nopti si sa fiti un grup mai mare, potrivit ofertelor expuse pe site-ul TuristInfo.ro.

Ofertele de Paste ale agentiilor sunt de la 127 de euro de persoana pentru 3 nopti intre 10 si 13 aprilie, pe camera dubla cu mic dejun, in Sinaia, si ajung la 300 euro de persoana, tot 3 nopti, la hotel de 4 stele cu all inclusive in Predeal.

Oferte de Paste la Poiana Brasov si la Bran

Ofertele de Paste in Bran sunt relativ similare cu cele de pe Valea Prahovei. Pretul creste, insa, simtitor daca vorbim de Poiana Brasov, de la 108 euro de persoana la hotel de 4 stele, pentru un sejur de trei nopti cu mic dejun festiv in ziua de Paste si acces gratuit la piscina, sauna, sali de fitness. Preturile scad la hotelurile de trei stele, unde gasiti oferte cu 55 euro/persoana/2 nopti cu mic dejun inclus si cina festiva, potrivit ofertelor publicate pe Poiana-Brasov.com.

Citeşte continuarea pe wall-street.ro

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite