Dorinţa românilor de a călători a determinat agenţiile să lanseze deja vacanţele de Crăciun. Laponia este una dintre cele mai solicitate destinaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laponia
Laponia

După ce pandemia i-a ţinut închişi în case şi departe de destinaţiile preferate, rom ânii par a avea un apetit crescut pentru vacanţe. Ca răspuns la cererea turiştilor, agenţiile au lansat deja ofertele pentru Crăciun.

Una dintre cele mai solicitate vacanţe pentru perioada sărbătorilor de iarnă este Laponia, regiune cunoscută şi ca Ţara lui Moş Crăciun”. Ca atare, după 2 zboruri charter spre Seychelles de Paşte, vândute în doar câteva săptămâni, agenţia de turism Eturia în colaborare cu Răzvan Pascu, anunţă lansarea a alte 2 zboruri charter, de data aceasta spre Laponia, în perioada Crăciunului 2021, cu plecare din Bucureşti pe 18 şi pe 22 Decembrie 2021.

În vizită la Moş Crăciun în perioada sărbătorilor de iarnă

Cei care aleg o astfel de vacanţă în Laponia, o destinatie la doar 4 ore de Bucureşti sunt preponderent familiile cu copii, dar şi adulţi care încă mai cred în magia lui Moş Crăciun. Situată în zona Cercului Polar, Laponia este o lume de basm, ce se întinde între Rusia, Suedia şi Norvegia şi cuprinde aproximativ o treime din întreaga suprafaţă a Finlandei. Cei care ajung aici, vizitează în mod special zonele Levi, cea mai mare staṭiune de ski din Finlanda, precum şi Rovaniemi.

Fiind o zonă situată foarte aproape de Cercul Polar, turiştii au posibilitatea de a participa aici la una dintre numeroasele excursii organizate pentru a vedea Luminile Nordului, cunoscute sub numele de ,,Aurora Boreală”. Totodată, întreaga regiune şi îndeosebi localitatea Levi este renumită pentru aşa-numitele hoteluri SPA – Levitunturi şi pentru cele 15 piste de schi luminate pe timpul nopţii pe toată perioada iernii.

Chiar dincolo de Cercul Polar, la circa 150 de km de Levi, se află oraşul Rovaniemi, principalul punct de pornire în excursiile ce îi poartă pe turişti în satul lui Moş Crăciun, locul în care poveştile prind viaţă şi unde copiii de toate vârstele îi împărtăşesc în secret Moşului toate dorinţele.

5 zile acasă la Moş Crăciun cu Eturia şi Răzvan Pascu

Admirarea Aurorei Boreale, plimbări cu sania trasă de câinii husky ori de reni, tururi cu snowmobilul, pescuitul la copcă, traversarea Cercului Polar şi, bineînţeles, vizitarea satului lui Moş Crăciun şi implicit a Oficiului Poştal unde Moşul şi spiriduşii săi primesc toate scrisorile copiilor de pretutindeni, sunt printre principalele activităţi de care turiştii se pot bucura în timpul unei excursii în Laponia. Toate acestea, plus alte câteva surprize sunt propuse şi de către agenţia de turism Eturia, care, în colaborare cu Răzvan Pascu, consultant în marketing turistic, au creat 2 pachete de vacanţă cu zbor direct charter din Bucureşti spre Laponia în perioada Crăciunului. Circuitele vor fi organizate în perioada 18-22 decembrie şi 22-26 decembrie 2021.

,,Un sejur de cinci zile, cu zbor charter/direct, cazare la hoteluri de 4 stele în regim demipensiune şi facilităţi precum saună cu privelişte panoramică sau SPA pentru copii, transferuri, ghizi locali, asigurare de călătorie ṣi storno cu clauză COVID, îmbrăcăminte termoizolantă, însoţitori de grup din partea agenţiei şi câteva excursii incluse porneşte de la 1.950 euro/adult şi de la 1.450 euro/copil” a declarat Sorin Stoica, CEO Eturia, agenţia de turism care propune această vacanţă turiştilor săi, amatori de călătorii în destinaţii deosebite.

„Mǎ bucur sǎ fiu parte din acest proiect alături de partenerii mei de la Eturia şi sunt încrezător că anul acesta ne vom putea îndeplini încă un vis, acela de a ajunge acasă la Moş Crăciun, într-o lume a copilăriei, a bucuriei, într-un univers de poveste. Vacanţele organizate de noi sunt sigure, fără bătăi de cap pentru turişti şi sunt foarte solicitate tocmai pentru că punem mult suflet în organizarea lor. Vom avea 2 plecări, pe 18 şi 22 Decembrie 2021, potrivite atât pentru cei care vor sa petreacă Crăciunul acasă în familie, cât şi pentru cei care vor să aibă un Crăciun în satul lui Moş Crăciun.” a declarat Rǎzvan Pascu, consultant în marketing turistic şi antreprenor, partener al Eturia pe proiectele cu zboruri charter.

Călătorii



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite