Destinația de vis din România „mai scumpă decât Monte Carlo”: „Prețurile frizează ridicolul!” VIDEO

0
Publicat:

Gura Portiței, o destinație de vis din Delta Dunării, nu este accesibilă oricui. Doi vloggeri români au descoperit aici una dintre cele mai frumoase plaje din România. Internauții au comentat însă că prețurile de la restaurant sunt mai mari decât la Monte Carlo și nu toată lumea își permite.

Cei doi tineri, care au aproape 260.000 de urmăritori pe Youtube, au prezentat zona, declarându-se uimiți de frumusețea locurilor și de ospitalitatea localnicilor.

Numai că, pe lângă plaja spectaculoasă pe care au găsit-o și locurile de basm din Deltă, unii următori nu au fost deloc încântați. Au spus că zona nu mai este accesibilă oricui din cauza prețurilor mari practicate și care le depășesc pe cele de la Monte Carlo.

Pe vremuri, Gura Portiței era o destinație pentru orice turist, am vizitat locul de multe ori. Acum, a devenit una pentru cei cu dare de mână. Prețurile sunt exagerate pentru ceea ce se oferă. La restaurantul din Portița, prețurile frizează ridicolul, sunt mai scumpe ca la Monte Carlo”, este unul dintre comentarii.

Delta Dunării, un colț de Rai FOTO Shutterstock
Delta Dunării, un colț de Rai FOTO Shutterstock

Este o locație superbă. Cât despre tariful la cazare, este enorm. Și nu se oferă mai nimic. Cu banii aceștia ai all inclusive în alte țări”, a intervenit altcineva, scrie ziare.com

În videoclipul postat, cei doi vloggeri au povestit cum puteți ajunge în zonă și care sunt variantele de relaxare. „Am ajuns la Gura Portiței, o limbă de nisip situată între lacul Golovița și Marea Neagră. Se spune că aici este una dintre cele mai frumoase plaje din România. Se poate ajunge aici și cu mașina. Ai nevoie de o mașină 4x4. Plaja arată foarte bine. Înțeleg că se întinde pe o lungime de patru km și doar o parte este accesibilă turiștilor, cealaltă parte fiind considerată rezervație naturală”, explică Andreia, pe canalul HaiHui în doi.

„Dacă aș sta în România, aici aș veni la plajă. Este senzațională. Mă simt pe o insulă”, a precizat și Ion. În imaginile surprinse de cei doi vloggeri apar și caii sălbatici din zonă.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite