Americani mâncând mici, zacuscă, jumări și sarmale, pe TikTok: „Nota 10 din 10!“ VIDEO

0
Publicat:

Doi turiști americani au avut parte de o aventura gastronomică memorabilă în București. Au mâncat mici, zacuscă, jumări, sarmale și faimoșii papanași și și-au descris experiența drept una de senzație.

Momentul în care cei doi americani experimentează gustul micilor FOTO captură video
Momentul în care cei doi americani experimentează gustul micilor FOTO captură video

Un clip filmat de un cuplu de turiști americani face senzație pe TikTok. Cei doi au mers în București, în Piața Obor și în Centrul Vechi, pentru a experimenta cele mai cunoscute preparate românești, iar concluzia lor a fost că gustul lor este realmente uimitor.

„Ce am mâncat într-o excursie de o zi la București. Am început cu celebrii mici în Piața Obor. Nota 10 din 10! Carnea a fost atât de delicioasă și suculentă. Servirea cu muștar a fost cea mai bună soluție.

După aceea, am făcut o excursie în Centrul Vechi și am luat niște aperitive tradiționale. Zacuscă, un amestec de roșii și vinete care a avut un gust uimitor. Ne-a amintit de un fel de mâncare pe care le-am mâncat în Georgia.

Jumări, care sunt de porc. Aveau o aromă deosebită, dar erau reci, așa că asta ne-a luat cu siguranță prin surprindere.

În timp ce ne plimbam prin oraș, ne-am oprit pentru niște mâncare stradală la Luca, unde am luat covrigi cu mozzarella și șuncă. A fost atât de bun! Covrigul era moale și cu unt. Yum!

La cină am încercat cinci tipuri diferite de ciorbă. Fiecare a fost plină de savoare, dar cea de burtă a fost cu siguranță cea mai memorabilă.

Ca fel principal, am mâncat sarmale, un fel format din carne tocată de vită amestecată cu ierburi și învelită cu frunze de varză acră. O altă notă de 10 din 10! Au fost delicioase cu garnitură de mămăligă.

SURSA VIDEO TIK TOK

Pentru a încheia mesele, am ales papanași, o gogoașă prăjită, acoperită cu urdă românească și gem proaspăt.

Foarte dulce și groasă!", și-au descris experiența gastronomică cei doi turiști americani într-un clip video.

„Bravo...ai vorbit de România mai bine ca un român"

Comentariile la clipul americanilor, care a devenit viral pe Tik Tok, nu au întârziat să apară. Românii sunt impresionați de sinceritatea și aprecierile celor doi turiști vizavi de bucătăria tradițională românească.

„Mi-au dat lacrimile cât de frumos au putut să vorbească de bucătăria românească, respect", spune un român.

„Bravo...ai vorbit de România mai bine ca un român", a scris un alt conațional.

„Să mai zică cineva că nu avem delicatese gastronomice!", remarcă altcineva.

„Adevărul este ca mâncarea noastră chiar are gust!", ține să se laude puțin un alt român.

„Ministerul Turismului din România ar trebui să vă dea o medalie pentru acest videoclip! Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase despre țara mea!", încheie cu emoție un compatriot.

BucătăriePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite