Experiență de neuitat pentru doi canadieni în România. Surpriza care i-a lăsat fără cuvinte: „Oh, Doamne, mulțumesc!” VIDEO

0
Publicat:

Doi turiști canadieni au fost fascinați de tradițiile și obiceiurile românești. Ei au fost invitați la o nuntă lângă Craiova, iar experiența a fost, de-a dreptul, uimitoare. Cei doi vloggeri de turism s-au prins în horă și s-au distrat pe cinste, deși nu îi cunoșteau pe miri.

Steve și Ivana, doi vloggeri de turism, au avut parte de o mare surpriză la cea de-a doua vizită în România. Ei au fost invitați la o nuntă din comuna doljeană Pielești, unde au filmat experiența care le-a adus mare bucurie. Deși nu erau gătiți de sărbătoare, cei doi străini nu s-au sfiit să se prindă în horă, alături de nuntași, relatează stiridiaspora.ro.

"Oh, Doamne, sunt oficial la o nuntă. Uitați-vă la Ana, atât de frumos e îmbrăcată! Ivana, cămașa arată foarte bine! Dar eu, tricou și pantaloni scurți, Doamne!", spune Steve în filmare, în timp ce este uimit de toate obiceiurile frumoase din țara noastră.

Nu trece mult timp, că cei doi vloggeri se prind într-o horă tradițională. Musafirii străini au primit și cocarde pentru a fi incluși oficial printre invitați.

"Mirele și mireasa păreau că au acceptat prezența noastră aici. Mireasa s-a dus la domnișoara de onoare și i-a spus să ne pună flori în piept. Apoi am primit floarea mea. Ca să nu mă simt ca și cum aș încurca. Wow, ce drăguț! Frumoasă petrecere!", spune canadianul.

Cei doi străini s-au distrat pe cinste la nuntă FOTO Captură video
Cei doi străini s-au distrat pe cinste la nuntă FOTO Captură video

Steve și Ivana încearcă să înțeleagă obiceiurile de la nuntă 

Deci mireasa a dus găleata asta la o fântână. Cred că nu e o coincidență, fântâna e chiar în fața localului. A băgat niște bețe în ea și aruncă în stânga, dreapta, centru, și are un mare zâmbet pe față. Aruncă niște apă pe jos, iar acolo sunt bani în găleată. O ceremonie frumoasă, o rochie frumoasă. O tradiție frumoasă. Tradițiile românești sunt puțin din toate. De la găleata de apă cu fructe, până la covrigi în vârful unui pom de Crăciun. Uimitor!", spun cei doi turiști străini.

Încântați de ospitalitate și de căldura cu care au fost întâmpinați de toți nuntașii, cei doi tineri și-au exprimat recunoștința și au mulțumit tuturor pentru această experiență de neuitat.

"Mulțumesc foarte mult, mulțumesc România! Felicitări frumosului cuplu. E atât de frumos!"

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite