Care este cel mai bun moment pentru a lua un copil într-un avion. Sfaturi de la părinți pentru o călătorie liniștită

0
Publicat:

Părinții care călătoresc mult cu avionul au împărtășit opiniile lor cu privire la momentul ideal pentru a aduce un copil la bord. Ei oferă sfaturi pentru o avea o călătorie liniștită.

copil in avion

Monet Hambrick, care postează și pe Instagram despre aventurile sale cu cei doi copii ai săi, în vârstă de 8 și 10 ani, spune că cel mai bun moment pentru a zbura cu un bebeluș este „înainte să înceapă să se târască”.

„Sunt atât de ușori, sunt atât de liniștiți. Nu încearcă să se agite și să se târască în jurul avionului”, spune Monet Hambrick

Fiica mai mare a lui Hambrick a zburat la doar șase săptămâni, iar fiica ei mai mică la doar 11 zile. Ea descrie ambele zboruri ca fiind „ușoare”. „Sincer, la această vârstă, dorm atât de mult, așa că a fost destul de lipsit de evenimente”, a declarat Hambrick pentru HuffPost.

În plus, față de somnul frecvent și mobilitatea limitată, există și alte avantaje în a călători cu un copil mai mic. Având un copil mai puțin mobil este mai ușor nu numai în avion, ci și în timpul drumului anevoios prin aeroport.

Este mult mai ușor să ridici și să pleci. Puteți pune copiii într-un cărucior sau într-un cărucior și să vă vedeți de drum. Odată ce aleargă de colo-colo și au mai multă autonomie, să te lupți cu ei în aeroport poate fi mai dificil”, a povestit un părinte.

De asemenea, este posibil să vă decideți să călătoriți cu avionul cu un copil mic, deoarece este mai ușor decât să parcurgeți același traseu cu mașina.  Acesta este calculul pe care l-a făcut familia Hambrick atunci când s-a mutat din New York în Florida, când fiica lor avea doar 11 zile.

De asemenea, în avion puteți alăpta cât de mult doriți, fără a fi nevoită să cereți pilotului să facă o aterizare neplanificată.

Puteți folosi și un marsupiu, deoarece un cărucior sau un scaun de mașină pot fi voluminoase și greu de manevrat. 

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite