Bărbaţi sau femei: cine o ia razna mai tare când pleacă afară?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
40% din femei şi 31% din bărbaţi au fost invitaţi, la un moment dat, de către un localnic, la o întâlnire.
40% din femei şi 31% din bărbaţi au fost invitaţi, la un moment dat, de către un localnic, la o întâlnire.

Călătoriile sunt un pretext bun pentru distracţie şi, totodată, pentru situaţii în care propriile limite sunt depăşite. Schimbul cultural între turişti şi localnici formează o experienţă autentică pentru fiecare. Un sondaj realizat de compania „Triposo“ arată ce grad de nebunie şi îndrăzneală poate atinge comportamentul turiştilor.

Cei chestionaţi şi-au mărturisit păcatele săvârşite în timpul excursiilor în străinătate, precizând detalii referitoare la beţiile în public sau la actele de infidelitate. Publicaţia „Huffington Post“ a realizat o selecţie a răspunsurilor acestora, răspunsuri analizate pentru a determina cine se poartă mai rău: bărbaţii sau femeile.

Motive ulterioare

Răspunsul, primit din partea a 14% din bărbaţii participanţi, a demonstrat că aceştia doresc să se cupleze în excursii. Procentul femeilor care suţine acest lucru este numai de 5%.

Limbajul trupului

16% din bărbaţi şi 11% din femei au admis faptul că s-au cuplat cu cineva, deşi nu vorbeau aceeaşi limbă. Totul pare că se rezumă la limbajul trupului.

Camera nu este o problemă

În proporţii aproximativ egale, 18% bărbaţi şi 15% femei, şi-au arătat afecţiunea în locuri publice.

Care e numele tău?

Unul din patru oameni recunoaşte că a avut o aventură în timpul unei excursii în afara ţării. Aproape 20% din numărul femeilor chestionate şi 30% dintre bărbaţi nu neagă o astfel de experienţă.

Apropierea de  localnici

40% dintre femei şi 31% dintre bărbaţi au fost invitaţi, la un moment dat, de către un localnic, la o întâlnire.

Unde mă aflu?

Consumul de băuturi alcoolice în timpul unei vizite în străinătate ne poate face să ne trezim în locuri necunoscute. Cu aproximaţie, o femeie din zece se confruntă cu o asemenea situaţie după o noapte de băut. Cu toate acestea, bărbaţii sunt de şapte ori mai predispuşi la asemenea episoade.

Înşelatul

În proporţie de 6%, cei chestionaţi au recunoscut că şi-au  înşelat partenerul de viaţă într-o excursie. Bărbaţii sunt de două ori mai predispuşi la acte de infidelitate comparativ cu reprezentantele sexului frumos.

Despărţirile dureroase

Persoanele care au pus capăt unor relaţii serioase după ce au plecat în afara ţării în excursii ating procentajul de 5%.

Când te ia valul

Tot la cinci procente se opreşte şi numărul celor care au mărturisit că beţiile i-au adus în posturi ciudate, anume goi în public. Bărbaţii, din nou, sunt de trei ori mai predispuşi să se trezească dezbrăcaţi în public decât sunt femeile.

Femei frumoase

Bărbaţii, în proporţie de 6%, au recunoscut că au apelat la servicii sexuale în timp ce se aflau în străinătate. Nicio femeie nu a admis un asemenea fapt.

Verdictul

Călătoriile pot fi folosite drept o scuză pentru a face ceva ieşit din comun şi de a ne depăşi limitele. Potrivit studiului, bărbaţii câştigă la capitolul comportament scandalos, dar nici femeile nu spun nu petrecerilor.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite