Tort cu cireşe şi cremă mascarpone
0Cel mai bine le mănânci crude , sau în combinaţii u fructe acrişoare, dulci-acrişoare, uscate sau cu brânzeturi slabe. Iată şi o reţetă de tort cu cireşe şi cremă mascarpone, foarte delicioasă şi pe gustul oricui.
Tort cu cireşe şi cremă mascarpone – Ingrediente
Pentru blatul alb
2 ouă
2 linguri zahăr
2 linguri făină
½ esenţă de vanilie
Pentru blatul maro
5 ouă
150 g zahăr
2 linguri cacao
1 pliculeţ zahăr vanilat
50 g făină
30 g amidon
1 linguriţă praf de copt
10 linguri vişinată
Pentru umplutură
3 foi gelatină
250 g mascarpone
500 g brânză vaci
100 g zahăr
2 pliculeţe zahăr vanilat
250 ml smântână
3 linguri gem de caise
500 g cireşe
200 g frişcă pentru decor
50 g ciocolată pentru decor
află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro