Rulouri fragede umplute cu brânză şi spanac
0
Fie că alegi să le faci în clătite sau foi de plăcintă, rulourile cu brânză şi spanac pot fi o bună opţiune atunci când familia şi prietenii se strâng la masă.
Ingrediente:
- 8 clătite/ foi de plăcintă
- 500 g spanac congelat
- 1 ardei capia (gogoşar)
- 200 g brânză de vaci
- 100 g unt
- 2-3 căţei de usturoi
- sare
- piper negru măcinat
Mod de preparare:
Pentru umplutură, lasă spanacul cu usturoi pisat în puţin unt să se soteze 10-15 minute. Sărează şi piperează după gust. Pe o foaie de clătită, pune un „cilindru” de spanac bine răcorit, iar apoi altul de cremă de brânză cu unt şi ardei capia tocaţi mărunt
Rulează, înfăşoară în folie de aluminiu şi dă la rece pentru câteva ore. Scoate şi taie rulouri drepte sau la un capăt drept, iar la celălalt, în diagonală.
Dacă optezi pentru a doua variantă, adaugă umplutura în foi de plăcintă, rulează, aşază în taza tapetată şi bagă la cuptor. Poftă bună!
Sursă:restaurantedelux.ro