Plăcintă cu brânză şi stafide FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un desert clasic, dar cu un gust mereu la fel de bun!
Un desert clasic, dar cu un gust mereu la fel de bun!

Dacă ai glicemia crescută sau ţii dietă, poţi pune în plăcinta cu brânză şi stafide fructoză, atât cât îţi place ţie de dulce, în aluat şi în umplutură. Ca să obţii o umplutură pufoasă, ţine brânza de vaci la scurs, apoi mixeaz-o bine.

Plăcintă cu brânză şi stafide – Ai nevoie de

Pentru aluat

375 g făină
250 g unt
2 ouă
125 g zahăr
50 ml lapte
coajă de lămâie
1 praf de copt
1 vârf de sare

Pentru umplutură
1 kg brânză de vaci
150 g făină
4 ouă
200 g zahăr
1 vârf de sare
coajă de lămâie
50 g stafide
30 g fulgi migdale

Pentru glazură
125 g făină
50 g unt
2 ouă
70 g zahăr

Află cum se prepară cea mai bună plăcintă cu brânză de vaci şi stafide.
 

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite