Plăcintă cu cartofi şi ciuperci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre principalele ingrediente ale acestei plăcinte cu cartofi şi ciuperci este prazul. Fiind mai dulceag, îl poţi folosi oricând, aproape în orice mâncare în loc de ceapă. Această legumă cu virtuţi de medicament este bogată în minerale (sodiu, potasiu, calciu, mangan, sulf, siliciu, fosfor, fier), vitaminele A, B1, B2 şi C, precum şi celuloză, ulei volatil, proteine şi hidraţi de carbon.

Plăcintă cu cartofi şi ciuperci – Ingrediente (1 tavă)

500 g aluat foitaj

Pentru umplutură
4-5 cartofi roşii
200 g ciuperci
1 morcov fiert
1 fir de praz (partea albă)
6 linguri ulei
1 legătură mărar
1 legătură pătrunjel
nucşoară
sare
piper
1 ou

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite