Pentru începutul săptămânii, o friptură rapidă şi săţioasă!
0
Friptură cu cartofi şi praz
Cartofii te salvează şi atunci când cauţi o idee de mâncare rapidă, dar şi dacă vrei un preparat mai deosebit. O demonstrează următoarea reţetă!
Ingrediente
1 kg cartofi
500 g pulpă de porc
1 praz
2 morcovi
6 căţei de usturoi
1 ceapă
ulei
sare, piper
Preparare
Speli şi cureţi carnea de pieliţe, o tai cât vrei de mare şi o pui într-o tavă.
Separat, speli, cureţi şi tai ceapa, la fel procedezi cu prazul, cu morcovii şi le pui în tava cu carne. Torni puţin ulei, apă, potriveşti de sare şi piper, acoperi cu folie şi dai la cuptor. Laşi aproximativ o oră.
Descoperi reţeta completă pe www.clickpoftabuna.ro