Gogoși de post. Rețeta simplă recomandată de chef Sorin Bontea pentru un rezultat delicios

0
Publicat:

Și deserturile de post pot fi delicioase, iar rețele sunt diverse. Chef Sorin Bontea explică, pas cu pas, cum putem face gogoși de post ca la mama acasă, potrivit Click!

Gogoși. FOTO Shutterstock
Gogoși. FOTO Shutterstock

Celebrul chef a dezvăluit pe rețelele de socializare o rețetă simplă de gogoși de post pe care oricine o poate încerca acasă.

Gogoși de post: 1 kg făină, 750 ml apă, 35 g drojdie proaspătă, 4 linguri zahăr, 1/2 lingură sare, 4 linguri ulei floarea soarelui. Se amestecă toate ingredientele și se lasă la dospit și gata gogoșile!”, a explicat, online, Chef Sorin Bontea.

Gogoșile de post pot fi servite simple, cu zahăr pudră drasupra sau cu dulceață, în funcție de preferințe. Pentru un plus de savoare, puteți servi gogoșile de post cu un sos făcut din ciocolată neagră topită (vegană, fără lapte) sau cu sos de caramel.

Articolul integral, în Click!

Există însă mai multe rețete de post pentru gogoși. Amintim de un un ingredient simplu care poate înlocui cu succes oul când vine vorba de acest preparat. Este vorba despre banane. O jumătate de banană mare, bine coaptă și pasată, este echivalentul unui ou și poate fi folosită nu doar la gogoși, ci în multe alte deserturi, atât pentru textură, cât și pentru aromă.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite