Farfuria care te ajută să mănânci mai sănătos: cum este eliminat uleiul în exces din mâncare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Designul a fost inspirat de suprafaţa unui burete, farfuria reuşind să colecteze aproximativ 7 ml de ulei dintr-un fel de mâncare. FOTO AbsorbPlate
Designul a fost inspirat de suprafaţa unui burete, farfuria reuşind să colecteze aproximativ 7 ml de ulei dintr-un fel de mâncare. FOTO AbsorbPlate

O farfurie care reduce excesul de ulei sau grăsime din mâncare a fost lansată la iniţiativa unei fundaţii care promovează un stil de viaţă sănătos, designul fiind inspirat de suprafaţa unui burete.

Reprezentanţii Fundaţiei Health Promotion din Thilanda au conceput farfuria numită „AbsorbPlate”pentru a atrage atenţia asupra riscului crescut de obezitate care apare din cauza unei alimentaţii bogate în grăsime, aşa cum este şi cea thailandeză. 

Farfuria este prevăzută cu 500 de orificii care permit scurgerea rapidă a excesului de ulei sau de grăsime din mâncare. Designul a fost inspirat de suprafaţa unui burete, farfuria reuşind să colecteze aproximativ 7 ml de ulei dintr-un fel de mâncare. 

După utilizare farfuria poate fi spălată foarte uşor cu apă şi detergent, aşa cum se prezintă şi în clipul de prezentare al produsului. 

Deocamdată, mii de astfel de farfurii au fost distribuite localurilor din Bangkok, pentru ca în viitorul apropiat să fie lansată pe piaţă. 

farfurie

FOTO Farfuria este prevăzută cu 500 de orificii care permit scurgerea rapidă a excesului de ulei sau de grăsime din mâncare.

image

FOTO Farfuria poate fi spălată uşor cu apă şi detergent

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite