Cum să-ţi aranjezi masa de sărbătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masa de sărbătoare trebuie să exprime atmosfera fericită din casă FOTO Huffington Post
Masa de sărbătoare trebuie să exprime atmosfera fericită din casă FOTO Huffington Post

Nu mai este mult până când febra sărbătorilor de iarnă va acapara atmosfera, iar planurile de bătaie încep să fie puse în practică. Felul în care arată masa de sărbătoare, la care invitaţii se vor aşeza pentru câteva ore bune, este la fel de important precum împodobirea bradului.

Renunţă la reguli
Asta înseamnă, în primul rând, renunţă la faţa de masă! Cel puţin, dacă este aceeaşi de ani de zile şi scopul ei este strict utilitar: să nu pice pe masă. Dacă este vorba despre o masă mare de lemn, atunci toate decoraţiunile şi toată vesela va arăta mult mai bine aşezate direct pe blatul mesei.

Îmbrăţişează culoarea
Nimic nu spune sărbătoare mai mult decât o masă colorată, plină de imprimeuri care evocă personalitatea gazdei. Nici nu încerca să le asortezi, cu cât combinaţiile sunt mai trăsnite, cu atât mai bine. Până la urmă, iarna nu are de ce să fie un anotimp mohorât.

Experimentează înălţimile
Foloseşte un suport pentru prăjituri pentru mai multe lumânări. Nici florile nu trebuie să iasă din ecuaţie, adu buchete mari şi colorate chiar în mijlocul mesei.

Fă loc pentru amprenta personală
Obiectele aşezate pe rafturi, prin casă, micile decoraţiuni care nu-şi găsesc alt rost decât cel estetic în timpul anului, pot deveni ajutoarele tale. Statuete mici care să ţină şerveţele, figurine de porţelan care să decoreze masa sau alte lucruri de care te poţi folosi.


 

masa
Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite