Reţeta perfectă de pandişpan cu cremă de brânză şi căpşuni
0Folosiţi-vă de fructele de sezon, cum sunt căpşunile, pentru a prepara cele mai delicioase deserturi. O variantă culinară îmbietoare este pandişpanul cu cremă de brânză şi căpşuni, reţetă prezentată de „Click! Poftă Bună!”.
Ingrediente
2 căni căpşuni, spălate şi tăiate în jumătăţi sau sferturi
2 linguri zahăr + 2 căni şi jumătate
1 cană unt, la temperatura camerei
250 g brânză de vaci
6 ouă
o linguriţă şi jumătate esenţă de vanilie
3 căni făină
un praf de sare
Mod de preparare
Taie căpşunile şi pune-le într-un vas împreună cu două linguri de zahăr.
Încinge cuptorul. Unge cu unt şi făină o tavă rotundă şi dă deoparte. Mixează untul şi brânza de vaci la viteza medie a mixerului. Adaugă în ploaie zahărul până când s-a omogenizat compoziţia. Adaugă ouăle, unul câte unul, amestecând. Varsă şi esenţa de vanilie, amestecând.