Reţeta perfectă de pandişpan cu cremă de brânză şi căpşuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: peachandhumble.com
Foto: peachandhumble.com

Folosiţi-vă de fructele de sezon, cum sunt căpşunile, pentru a prepara cele mai delicioase deserturi. O variantă culinară îmbietoare este pandişpanul cu cremă de brânză şi căpşuni, reţetă prezentată de „Click! Poftă Bună!”.

Ingrediente

2 căni căpşuni, spălate şi tăiate în jumătăţi sau sferturi
2 linguri zahăr + 2 căni şi jumătate
1 cană unt, la temperatura camerei
250 g brânză de vaci
6 ouă
o linguriţă şi jumătate esenţă de vanilie
3 căni făină
un praf de sare

Mod de preparare

Taie căpşunile şi pune-le într-un vas împreună cu două linguri de zahăr.

Încinge cuptorul. Unge cu unt şi făină o tavă rotundă şi dă deoparte. Mixează untul şi brânza de vaci la viteza medie a mixerului. Adaugă în ploaie zahărul până când s-a omogenizat compoziţia. Adaugă ouăle, unul câte unul, amestecând. Varsă şi esenţa de vanilie, amestecând.

Reţeta completă pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite