Cele mai aromate scovergi vanilate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiar dacă este post, asta nu inseamnă că nu poti să te bucuri de o gustare dulce
Chiar dacă este post, asta nu inseamnă că nu poti să te bucuri de o gustare dulce

Ce poate fi mai la îndemână în zilele de post decât nişte scovergi pudrate cu zahăr vanilat? Iată şi nişte sfaturi pentru obţinerea unor gogoşi delicioase: pentru a obţine gogoşi cât mai pufoase, se adaugă la frământa, spre final, o linguriţă de oţet.

După ce se taie aluatul de gogoşi cu un pahar, se lasă rondelele acoperite într-un loc cald, timp de 30 de minute, apoi se prăjesc în ulei încins. Astfel, gogoşile vor fi foarte pufoase şi crescute.

Ingrediente

450 g făină
2 linguri zahăr
1 ceaşcă apă caldă
20 g drojdie de bere
1 praf de sare
zahăr pudră aromatizat cu vanilie
ulei pentru prăjit
Află cum se prepară scovergile pe clickpoftabuna.ro.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite