Cea mai simplă tartă cu conopidă şi mărar
0![Încearcă această reţetă simplă de tartă cu conopidă şi mărar!](https://cdn.adh.reperio.news/image-5/5df0daef-d430-416c-bace-1878032dfbfa/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D700%26h%3D750%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Încearcă această reţetă simplă de tartă cu conopidă şi mărar!
Frunzele proaspete de mărar sunt un condiment naţional în ţările scandinave, unde peştele şi scoicile sunt aromate cu mărar sau sunt servite cu sosuri care conţin mărar. Reţetele cu acest tip de verdeaţă sunt numeroase, iar una dintre ele este această tartă cu conopidă şi mărar.
Tartă cu conopidă şi mărar – Ingrediente (1 tartă)
Pentru aluat
200 g făină
50 g unt moale
1 lingură ulei
1 gălbenuş
2 linguri apă
sare
Pentru umplutură
½ conopidă
2 ouă
60 ml smântână
100 g caşcaval
½ ardei gras verde
1 ceapă
2 căţei de usturoi
1 legătură mărar
1-2 linguri ulei
sare
piper
Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară această tartă cu conopidă şi mărar.