Cartofi noi cu sos de usturoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cartofii noi cu sos de usturoi merg de minune cu un vin alb, sec, proaspăt şi sprinţar, servit rece. Un vin din soiul românesc Crâmpoşie e o alegere bună – aciditatea lui ridicată şi aromele cu note vegetale şi florale se armonizează cu preparatul respectiv.

Cartofi noi cu sos de usturoi – Ingrediente

16 cartofi noi mici
5-6 linguri ulei
7-8 căţei usturoi
2-3 crenguţe rozmarin
3-4 linguri margarină
1 legătură mărar
sare
piper

Pentru sos
1 cană maioneză vegetală
2 căţei usturoi
1 legătură pătrunjel
1 lingură zeamă de lămâie
2 crenguţe rozmarin
sare
piper

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite