Aperitivul care se topește în gură, ideal pentru masa de Revelion. Cum faci biluțe de brânză cu ardei și condimente
0Ușor de preparat și delicioase, biluțele de brânză cu ardei și condimente pot fi o alegere excelentă pentru masa de Revelion. Unde mai pui că pentru această rețetă ai nevoie de doar câteva ingrediente.

Iată care sunt, conform CaTine.ro:
- 300 gr brânză feta sau brânză telemea
- 200 gr cremă de brânză cu smântână
- un ardei gras roșu
- semințe de in
- semințe de susan alb si negru
- mărar uscat
- busuioc uscat
- mărar verde sau pătrunjel
- boia de ardei dulce și iute
Mod de preparare:
Începe prin a pune în vase separate condimentele, semințele, ierburile uscate și proaspete. Ulterior, mărunțește mărarul sau pătrunjelul, apoi macină ierburile uscate. De menționat este faptul că cele din urmă nu trebuie mărunțite până se transformă în pudră.
După ce ai spălat și tăiat în jumătate ardeiul, toacă-l mărunt. În cazul în care nu ai ardei gras proaspăt sau congelat, poți folosi ardei copt sau gogoșar murat.
În continuare, pune într-un vas brânza feta sau telemeaua dată pe răzătoare, crema de brânză și ardeiul. Amestecă foarte bine ingredientele. Folosindu-te de o lingură, ia puțin câte puțin din amestecul obținut și formează biluțe.
Ulterior, tăvălește biluțele prin condimente. În final, se acoperă cu o folie alimentară biluțele și se păstrează la frigider până când sunt gata pentru a fi consumate.