Botniţa care transformă câinii în adevărate bestii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O companie rusească a realizat o botniţă care odată montată câinelui îi oferă acestuia o înfăţişare agresivă, cu adevărat înfiorătoare.

Accesoriul arată ca o gură de câine rânjită, cu colţi ascuţiţi şi plini de sânge, o imagine menită să pună pe fugă orice intrus care ar îndrăzni să intre pe o proprietate privată.

Marina Kurulyova, unul dintre primii clienţi care a achiziţionat o astfel de botniţă, a declarat pentru o publicaţie locală că i s-a părut comic felul în care arăta câinele ei, un Schnauzer uriaş, cu dinţi falşi, dar că un străin va fi înspăimântat de o asemenea arătare. 

O amică de-a sa a cumpărat şi ea noul model de botniţă pentru un doberman, iar fotografiile postate pe internet au făcut furori. Stăpânii de câini din Rusia au lansat deja o modă, dornici să vadă cum arată prietenii lor necuvântători cu asemenea accesorii. 

Botniţele au ataşate nasuri şi păr artificial pentru a fi cât mai realiste, sunt confecţionate din materiale care nu sunt toxice pentru animale şi modelate astfel încât să le permiă să respire uşor.

image

FOTO ruptly.tv

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite