Beneficiile supei de carne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO The Perfect  Pantry
FOTO The Perfect  Pantry

Evreii foloseau supa de pui ca un remediu împotriva răcelii, iar acum cercetătorii au arătat care sunt beneficiile supelor de carne asupra sănătăţii noastre.

Printre nutrienţii care se găsesc în astfel de supe se numără colagenul, gelatina, acidul hialuronic, prolina, glicina, calciul, fosforul, magneziul şi potasiul, informează „Natural News“.

Acestea asigură o dezvoltare armonioasă a articulaţiilor, articulaţiilor, oaselor, ligamentelor şi tendoanelor, precum şi a părului şi pielii.

Glicerina şi prolina sunt esenţiale pentru a vindeca răni microscopice şi inhibă activitatea inflamatorie. Acest lucru este important în cazul persoanelor care suferă de inflamare cronică sau de boli autoimune.

Oasele mai mari, precum femurul sau humerusul, conţin o cantitate mai mare de măduvă. Persoanelor care suferă de anemie, probleme cu plămânii sau infecţii cronice le este recomandată supa de carne care conţine şi măduvă.

În schimb, oasele mai mici au mai multă substanţă gelatinoasă decât oasele mari, care ajută la digestie. Mai mult, ele conţin ingrediente cheie pentru a ajuta celulele sistemului digestiv să se regenereze.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite