Un bărbat și-a transformat autoturismul Toyota într-un Ferrari VIDEO

0
Publicat:

Autoritățile italiene au prins un tânăr în vârstă de 26 de ani, care și-a modificat autoturismul Toyota, pe care l-a transformat într-un Ferrari. Falsul a fost confirmat de către experți.

Polițiștii de la comandamentul provincial din Asti au confiscat un Ferrari F430 "fals", construit "de mână". Acesta a fost condus de un tânăr de 26 de ani din Asti, oprit de o patrulă din cadrul unității de poliție economico-financiară Asti în timpul unui control teritorial.

Mașina, în urma investigațiilor efectuate, s-a dovedit a fi un Toyota MR Coupé, cu caroseria și accesoriile exterioare transformate, pentru a-l asemăna complet cu un Ferrari F430.

Emblemele, siglele și părțile mecanice originale ale producătorului, cum ar fi jantele, etrierele de frână, capota față și spate, pasajele roților și volanul au fost înlocuite cu produse care sunt aparent complet identice cu cele ale cunoscutului model sportiv.

Falsul a fost confirmat de experții care au intervenit după oprirea mașinii. Mașina a fost apoi sechestrată de autorități, iar proprietarul este anchetat la Parchetul Asti pentru folosirea fără autorizație a mărcilor înregistrate.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite