MG Motor România anunță lansarea modelului MG ZS HEV+

0
Publicat:
image

Noul MG ZS Hybrid+ are un preț de pornire de la 23.400 cu TVA inclus și va ajunge în showroom-urile din rețeaua celor 31 de dealeri autorizați Quantum Auto Max în octombrie 2024.

Noutatea adusă de noul model este pachetul hybrid de propulsie. Avem un propulsor termic de 1.5 litri care dezvoltă 102 CP și 128 Nm. Și un motor electric de 136 CP și 250 Nm care are misiunea de a propulsa automobilul, dar și de a recupera energia. Puterea totală a sistemului hybrid este de 194 CP și 425 Nm. Bateria sistemului hybrid are o capacitate de 1.83 kWh, din care utili sunt 0,92 kWh.

Produscătorul anunță un consum mediu conform standardelor WLTP de 5 litri, emisii de 115 g/km de CO2.

Modelul este echipat cu o cutie automată cu 3 rapoarte. Echiparea de bază cuprinde afișaj de infotainment HD de 12,3 inch cu navigație și servicii live, un display pentru șofer de 12,3 inch, senzori de parcare spate cu cameră, faruri automate, ștergătoare cu senzor de ploaie și climatizare automată.

Suntem mândri să introducem MG ZS HEV+ pe piața din România, un model care reflectă perfect valorile MG de inovație și calitate superioară. Credem că acest SUV va deveni rapid un favorit al familiilor și al celor care caută un autovehicul fiabil, eficient și inovator” declară Dan Chitaru, Președinte și CEO Quantum Auto Max, Importatorul Oficial MG Motor în România.

Noul MG ZS HEV+ va fi disponibil în showroom-urile din toată țara începând cu 01.10.2024.

Noul MG ZS Hybrid+ Foto: MG
Noul MG ZS Hybrid+ Foto: MG
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite