Dacia Duster facelift va debuta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Dacia
FOTO Dacia

Ediţia cu numărul 65 a Salonului Auto de la Frankfurt este una extrem de importantă pentru Dacia, întrucât constructorul autohton va prezenta în premieră facelift-ul primului 4x4 din istoria mărcii.

Oficialii de la Mioveni au restilizat exteriorul noului Duster, pentru a menţine viu interesul pieţelor auto europene pentru automobilul românesc. Duster facelift vine cu modificări consistente la nivelul părţii frontale, precum o grilă nouă cu bandouri cromate şi blocuri optice cu un design nou.

Restul modificărilor aduse exteriorului implică noile bare de pavilion longitudinale, ce poartă inscripţia Duster, noile jante de aluminiu 16’’ cu aspect „dark metal”, echipate cu pneuri "Mud and Snow", blocurile optice spate ce respectă linia stilistică impusă de noile faruri, şi o multitudine de elemente cromate, dintre care amintim ornamentul evacuării.

"Am capitalizat toate acele elemente care i-au sedus încă de la început pe clienţii noştri, păstrând totodată proporţiile iniţiale ale autovehiculului. Elementele de identitate ale modelului, precum calandrul, au fost modernizate. Am reafirmat detaliile de veritabil 4x4 ale vehiculului, fără a renunţa la elementele de utilitate deja cunoscute. Noul Duster îşi reafirmă caracterul puternic dar îşi păstrează genele sale iniţiale", a declarat David Durand, Director de Design al gamei Dacia.

Restul detaliilor legate de noul Duster vor fi făcute publice în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, pe data de 10 septembrie. Dacia nu a comunicat lista de motorizări disponibile pentru acest model, dar presa din Hexagon susţine că noutatea va consta în introducerea propulsorului TCe de 1.2 litri, disponibil pe crossoverul Captur şi că acesta ar putea dezvolta până la 125 CP.

Dacia Duster spate
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite