Dacia a lansat în România cea mai echipată versiune de Duster. Cât costă modelul şi ce facilităţi oferă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Seria limitată Duster Extreme poate fi comandată din această săptămână FOTO: Dacia
Seria limitată Duster Extreme poate fi comandată din această săptămână FOTO: Dacia

Din această săptămână, Dacia a lansat pe piaţa din România seria limitată Duster Extreme, cea mai echipată versiune a SUV-ului produs la uzina de la Mioveni.

Beneficiind de o imagine exclusivă, noua serie limitată comercializată de Dacia oferă în standard toate echipamentele disponibile pe versiunea superioară de echipare „Prestige”, la acestea adăugându-se dotări cum ar fi funcţia mâini libere, camera multiview sau avertizorul pentru unghi mort.

La interior, seria limitată Duster Extreme are printre altele scaune faţă încălzite, cu tapiţerie specifică şi cu elemente de design de culoare portocalie. 

Atât volanul, cât şi maneta schimbătorului de viteze sunt îmbrăcate în piele. 

La exterior se remarcă inserţiile de culoare portocalie prezente în partea superioară a calandrului, pe carcasa oglinzilor retrovizoare şi la nivelul barelor de pavilion şi noile jante de aliaj 17 inchi Full Black.

Totodată, seria limitată Duster Extreme inaugurează o nouă culoare de caroserie în gama Dacia, ce poartă numele Grey Urban.

Disponibilă în două versiuni de motorizare – Blue dCi 115 şi TCe 150 – seria limitată Duster Extreme poate fi deja comandată în întreaga reţea de dealeri autorizaţi Dacia din ţara noastră.

Preţurile pentru această serie limitată a modelului Duster sunt între 21.900 şi 22.550 euro, cea mai scumpă fiind versiunea cu 150 cai-putere pe benzină şi cutie manuală de viteze cu şase trepte.

Vă mai recomandăm şi:

Cât costă cel mai scump Duster Pick-Up. A fost transformat spectaculos de o firmă germană EXCLUSIV

Nemţii de la Prior Design transformă Dacia Duster într-un răpitor feroce FOTO

AutoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite