Cum au fost vândute peste 10.000 de Dacii Duster în doar patru luni în Occident, graţie unei oferte speciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul Duster se bucură de mare succes în Europa de Vest FOTO: Renault România
Noul Duster se bucură de mare succes în Europa de Vest FOTO: Renault România

De la începutul lunii septembrie şi până acum, în Franţa, Germania, Spania şi Italia au fost vândute peste 10.000 de unităţi din noul Duster, graţie unei oferte prin care clienţii beneficiază de termene reduse de livrare pentru anumite configuraţii.

Pentru destule dintre automobilele noi produse în acest an, termenele de livrare ajung şi la şase luni. 

Însă Renault a găsit o cale de a reduce termenele printr-o ofertă specială. 

Intitulată UP&GO, oferta este valabilă pentru două versiuni ale noului Duster, ambele în configuraţia 4x2: diesel Dci 115 cai-putere şi benzină/GPL ECO-G 100 cai-putere. Termenele de livrare sunt în medie de 30 de zile. 

Oferta a fost lansată de la 1 septembrie a.c. pentru clienţii din cele patru ţări, iar în mai puţin de patru luni au fost comandate astfel peste 10.000 de Dacii Duster. 

Volumul reprezintă un sfert din totalul modelelor Duster comandate în cele patru ţări. 

Iar Dacia doreşte ca oferta să fie extinsă şi în alte ţări şi la alte modele din gamă, precum Sandero şi Jogger.

”Oferta UP&GO se bucură de mare succes în rândul clienţilor noştri, având printre altele avantajul unei livrări accelerate pentru noul Duster, ceea ce contează mult pentru clienţii noştri. Este simplu şi inteligent”, precizează Xavier Martinet, director marketing, vânzări şi operaţiuni Dacia.

Mai trebuie spus că Dacia Duster este în acest an în top 10 al celor mai vândute maşini din Franţa, cu 27.729 unităţi înmatriculate până acum şi 1,8% cotă de piaţă. Dacia Sandero se vinde de asemenea foarte bine în Franţa: 67.778 maşini de la începutul acestui an şi o cotă de piaţă de 4,5%.

Vă mai recomandăm şi:

Maşină Dacia 1300 scoasă la vânzare în Germania. Este model istoric şi a avut un singur proprietar. „Are 7.900 kilometri la bord şi niciun accident“

Cum face Dacia Spring istorie în Europa: Nu s-a descurcat strălucit la testele de accident, dar bate recorduri de vânzări VIDEO


 

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite