Autoturismul Dacia Duster care nu își găsește cumpărător: de ce costă cât două mașini noi

0
Publicat:

Un autoturism special Dacia Duster stă la vânzare de câteva luni și chiar dacă prețul a fost substanțial redus, nimeni nu este interesat să-l cumpere.

Dacia Duster se află la vânzare pentru prețul de 47.680 de euro FOTO: mobile.de
Dacia Duster se află la vânzare pentru prețul de 47.680 de euro FOTO: mobile.de

Dacia Duster 2 rămâne reprezintă o alternativă foarte bună pentru cei ce caută un SUV second-hand accesibil, spațios și capabil în teren.

Un autoturism fabricat în 2021, scos la vânzare acum câteva luni, pe site-ul mobile.de, site german specializat în vânzarea de vehicule noi și second-hand, fiind listat la vânzare cu un preț de aproape 50.000 de euro, nu a fost vândut nici până în prezent.

Mașina este listată la vânzare pe Mobile.de pentru suma de 47.680 de euro, ceea ce este echivalentul a două exemplare de Duster 2 bine echipate, care încă mai pot fi achiziționate noi.

”Totuși, ce oferă Dusterul de aproape 50.000 de euro? Acest exemplar este fabricat în 2021 și a parcurs până acum doar 36.000 de kilometri, conform anunțului de vânzare. Configurație este una destul de bogată în opțiuni, fiind o echipare Prestige, având sistem de navigație, climatizare automată sau pilot automat. Sub capotă regăsim motorul de 1,5 litri, pe motorină, un propulsor pe care îl cunoaștem foarte bine. Acesta face echipă cu o transmisie manuală cu 6 rapoarte și cu sistemul de tracțiune integrală.

Piesa de rezistență a acestei mașini este cortul montat pe acoperiș. Acesta se poate monta sau strânge direct în carcasa proprie, iar accesul se face prin intermediul unei scări. Este un mod mai ferit de a campa, deoarece cortul este montat pe mașină, nu pe sol, fiind mai puțin expus la insecte sau la animalele ce se ascund prin pădure”, scrie promotor.ro.

Totodată, mașinii i s-a scos bancheta pentru a face loc utilităților, precum un aragaz, o chiuvetă, chiar și o mică boxă frigorifică.

Vânzătorul spune că oferă bancheta originală a mașinii și că aceasta poate fi montată înapoi, dacă acest lucru se dorește.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite