10 trucuri pentru a slăbi în timp ce mănânci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Te chinui să slăbeşti, dar nimic nu merge? Îţi prezentăm 10 sfaturi de care ar fi bine sa ţii cont. E important ca orice dietă sau stil de viaţă nou început să fie constant cel puţin o lună de zile. Abia după aceste 30 zile se vor vedea rezultatele. Aşa că apucă-te de treabă şi nu ceda tentaţiei.

10 trucuri pentru a slăbi în timp ce mănânci:

1. Mănâncă peşte, carne şi avocado

Pentru a spori funcţia metabolică, trebuie să echilibrăm raportul dintre acizii graşi Omega 3 şi Omega 6. E important să adăugăm în meniu peşte, carne, avocado, măsline, nuci. Sunt bogate în Omega 3 şi Omega 6. Au puţine calorii şi sunt extrem de benefice pentru sănătate.

2. Bea cafea cu grăsime în loc de micul dejun

Adaugă în cafeaua sau ceaiul de dimineaţă 2-4 linguri de unt sau ulei de cocos. Dacă simţi că e puţin, adaugă la gustarea de dimineaţă o tartină sau 3 ouă. Dejunul este esenţial pentru o dietă sănătoasă. Nu consuma zahăr pe nemâncate, te va face să mănânci toată ziua.

3. Renunţă la ,,bilele de zahăr”

Atunci când toţi consumau fructele doar la sezon, totul era bine. Acum, magazinele vând fructe mari şi mega-dulci, care nu se ştie unde cresc anul împrejur. De aceea este important să consumi fructele doar la sezon, când sunt sănătoase şi nu îţi alimentează organismul cu zahăr în plus.

4. Ai voie să mănânci şuncă

Poţi mânca bacon în timpul dietei, dar ai grijă să mănânci numai grăsimi timp de 24 de ore. Poţi consuma doar brânză, unt, ouă, ulei de cocos sau de măsline.

Află continuarea doar aici!

Băutura care îţi curăţă colonul. Se prepară în doar 5 minute şi face adevărate minuni pentru organism

Ceaiuri pentru bunăstarea organismului. Ce trebuie să bei pentru relaxare sau pasiune!

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite