„Weekend Adevărul“, supliment de Mondial: 12 pagini cu cel mai tare show fotbalistic din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pare de necrezut, chiar dacă ne mai despart doar trei zile de primul meci, însă urmează Cupa Mondială (20 noiembrie – 18 decembrie), un spectaculos cu care eram obișnuiți să ne delectăm pe timpul verii! De această dată însă, Mondialul se ține, în premieră, în zona Golfului Perisc. Și având în vedere că în această perioadă a anului în Qatar temperaturile ajung la peste 30 de grade Celsius în timpul zilei, e lesne de înțeles de ce Mondialul și-a schimbat perioada tradițională de desfășurare.

Coperta jpg

Pentru că urmează debutul celui mai așteptat eveniment sportiv din acest an, „Weekend Adevărul“ a realizat un supliment de 12 pagini dedicat Mondialului din Qatar. Aici, veți regăsi componența grupelor, programul complet al turneului final, loturile celor 32 de naționale calificate, însoțite de date statistic. În plus, puteți savura și o prezentare spectaculoasă pentru această ediție a Mondialului.

Supliment jpg

„Adevărul“ e singurul site / ziar generalist din România care va avea un reporter în Qatar pentru acest turneu final. Șeful departamentului Sport, Amir Kiarash (41 de ani), ne va conecta la atmosfera Mondialului de la fața locului. Povestea trimisului „Adevărul“, aflat la a 5-a ediție a unui Mondial, poate fi citită, integral, aici.

Începând de vineri, adevarul.ro va prezenta grupele Mondialului din Qatar și, zilnic, secțiunea dedicată turneului final va fi „alimentată“ cu știri, cronici de meci și reportaje de la fața locului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite