Adio, COVID la Mondialul din Qatar: Restricțiile pandemice, aruncate la coșul de gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În pandemie, au apărut niște oameni care, în ultimele luni, trăiesc o perioadă groznică! Vorbim despre iubitorii de restricții pandemice. Care, după perioada martie 2020 – martie 2022, au crezut că viața va merge înainte, pentru o perioadă nedeterminată, cu măști, cu certificate colorate și cu alte astfel de „măsuri non-farmaceutice“.

Purtarea măștii va fi opțională pe stadioanele din Qatar. FOTO: Facebook
Purtarea măștii va fi opțională pe stadioanele din Qatar. FOTO: Facebook

Spre dezamăgirea unor astfel de oameni însă, restricțiile pandemice au devenit deja istorie în foarte multe țări din lume. Iar Qatar, gazda Mondialului din 2022 (20 noiembrie – 18 decembrie), care, inițial, anunțase o serie de restricții pandemice pentru cei care vor vizita această țară pe durata turneului final, tocmai a renunțat la ele, în întregime!

Potrivit presei internaționale, cei care vor merge în Qatar pentru CM 2022 nu vor mai avea nevoie de teste negative la granițe, de aplicația sanitară Ehteraz sau de măști în spațiile închise (cu excepția unităților medicale). Bineînțeles, în acest context, nici certificatul de vaccinare nu mai e cerut la intrarea în țară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite