Qatar șochează: Descrierea homosexualității într-un interviu cenzurat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se știe din decembrie 2010 că Qatar va găzdui Mondialul din 2022 (20 noiembrie – 18 decembrie), iar de atunci au curs criticile și acuzele la adresa acestei decizii. Și totuși niciodată parcă volumul părerilor care condamnă Mondialul din Qatar n-a fost atât de mare ca acum, cu 11 zile înaintea meciului de deschidere: Qatar – Ecuador (20 noiembrie, ora 19.00, TVR 1).

Khalid Salman a reușit să iasă în prim-plan din motive nedorite.
Khalid Salman a reușit să iasă în prim-plan din motive nedorite.

Iar în mijlocul acestei situații tensionate, oficialii din Qatar au „reușit“ să pună gaz pe foc. Cum? Printr-un interviu acordat de unul dintre ambasadorii Mondialului, Khalid Salman, pentru postul german, ZDF. În timpul dialogului cu reporterul neamț, Salman a fost întrebat despre homosexualitate, interzisă prin lege în Qatar. Răspunsul lui Khalid Salman s-a viralizat, în ultimele ore.

Cei care vin aici (n.r. – pentru Cupa Mondială) trebuie să fie de acord cu regulile noastre. Homosexualitatea e ceva <<haram>> (n.r. – interzis de Islam). Știi ce înseamnă <<haram>>? Homosexualitatea e <<haram>> și nu pentru că aș fi eu un musulman strict, ci pentru că înseamnă să ai mintea stricată“, a spus ambasadorul Mondialului.

Pe imaginile de mai jos se vede cum după ce Salman a rostit această frază, cineva care monitoriza dialogul cu jurnalistul german a intervenit prompt de pe margine și a pus capăt dialogului. Cu siguranță, omul respectiv și-a dat seama de gafa lui Khalid Salman și a încercat să oprească tirada lui despre homosexualitate. Prea târziu însă! Răul fusese deja făcut, iar declarațiile lui Salman fac acum înconjurul lumii.

VEZI CE SPUNE KHALID SALMAN DESPRE HOMOSEXUALITATEA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite